AYURVEDA DESERT RETREAT

28 OKTOBER – 4 NOVEMBER 2022
SIWA (EGYPTE)

 

Ben jij klaar voor een ‘once in a lifetime experience’ op een van de meest magische off-grid plekken ter wereld? De oase in de Westelijke Woestijn van Egypte heeft een unieke vibe die je rust en stilte geeft en zorgt voor grounding, maar ook helpt om je open te stellen om te ontvangen. Een plek voor nieuwe inspiratie en ideeën en dé plek om nieuwe stappen te zetten op de plek die het einde van de wereld wordt genoemd. Ben jij klaar om je over te geven aan het onbekende?

Let the desert be your teacher! Connect with the power of the earth, follow the flow of water, ignite your inner fire, let the wind empty your mind and give yourself the space to follow your intuition and do whatever feels good.

WAT?

Ervaar de elementen door de lens van Ayurveda en maak contact met diepere lagen in jezelf. In dit desert retreat leer je het verschil tussen een relatie hebben met jezelf en een relatie hebben met het leven èn leer je wat jou uniek maakt.

Dagelijkse yoga- en meditatielessen, ayurveda talks en gezonde maaltijden voeden je body, mind en soul. Je leert te luisteren naar de signalen van je eigen lichaam en maakt (weer) contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid. Elke dag staat in het teken van één van de elementen, zowel de yoga- en meditatielessen als de oase-higlights die we bezoeken.

Previous
Next

RETREAT HIGHLIGHTS

–   Glamping in de woestijn
–   Bezoek de beroemde piramides van Gizeh
–   Float in de prachtig blauwe zoutmeren
–   Stargazing meditatie
–   Soak in de natuurlijke warmwaterbronnen
–   Jeepsafari door de zandduinen
–   Gezellige avonden bij het kampvuur
–   Dagelijkse yoga en meditatie lessen
–   Samen koken in de woestijn
–   Cacao ceremonie met de blauwe lotusbloem
–   Inspirerende talks en workshops
–   Chill bij ons eigen natuurlijke zwembad

LOCATIE

Na een eerste nacht in Cairo rijden we door de westelijke woestijn naar de Siwa oase. We verblijven daar in de exclusieve woestijn hideout Al Nyhaya, wat het einde van de wereld betekent. Dè perfecte plek voor een nieuw begin! De prachtige lotus tenten geven je een back to basic ervaring op een hele comfortabele manier. Comfy matrassen, dikke slaapzakken om je warm te houden en voor frisse woestijnnachten kunnen we de kachels aansteken die de vloer van de lotus tenten verwarmen. Meer back to basic? Ga voor de basic tent of neem je slaapzak mee naar buiten en slaap onder de mooiste sterrenhemel. Alle tenten delen ruime badkamers met toiletten en (warm water).

 

Opties:

  • Privé lotus tent € 1799 
  • Gedeelde lotus tent € 1399 
  • Privé basic tent €1099

Er zijn 5 early bird plekjes beschikbaar (met € 100 korting)! 

Prijzen zijn exclusief vliegticket van en naar Caïro, je reis- en annuleringsverzekering, € 15 boekingskosten voor het garantiefonds en optionele massages en souvenirs. Alle entreetickets, maaltijden, excursies, workshops, meditaties, yogalessen en vervoer zijn in de prijs inbegrepen.

 

VOOR WIE?

Dit retreat is voor iedereen die houdt van avontuur en op zoek is naar ‘best of both worlds’! Wil jij iets zien van de wereld en de wonderen van Egypte en highlights van de Siwa oase ontdekken? En tegelijkertijd rust even uitzoomen en diepere lagen in jezelf verkennen? Het maakt niet uit of je wel of geen yoga ervaring hebt, dit retreat is voor iedereen die zichzelf wil verwennen met een week vol yoga, meditatie, inspirerende talks, workshops, gezond eten en tijd om je eigen ding te doen.

WIL JIJ?

  • Back-to-Basics op een comfortabele manier
  • Je zelf opladen & empoweren
  • Even offgrid zijn om je (weer) te verbinden met jezelf
  • Meer leren over Ayurveda en de 5 elementen?
  • Contact maken met de natuur en like-minded people
  • De meest waanzinige zonsondergangen en sterrenhemel zien
  • Een onvergetelijke herinnering aan een once in a life time experience

OVER NICOLE

Als Holistisch Health Coach & Yoga Teacher help ik je te luisteren naar de signalen van je lichaam. Want ‘if you listen to your body when it whispers, it never has to scream’. Ik geloof erin dat jij diep van binnen precies weet wat je nodig hebt, maar dat je daar soms ook gewoon even een klein beetje hulp bij kan gebruiken. Ik help je om op jezelf te vertrouwen, je te verbinden met je intuïtie en je eigen toolbox te ontwikkelen die jou helpt het optimale uit jezelf te halen.

OVER DAPHNE

Het organiseren van Yoga Retreats op unieke locaties, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Niks leuker dan jou te laten groeien en aan te moedigen om de juiste stappen te zetten en je te leren “how to dance on the beat of your own drum“. Na 9 maanden in Egypte te hebben gewoond wil ik niets liever dan die magie met je delen op mijn lievelingsplek hier in de woestijn!

TWIJFEL JE?

Misschien vind je het super spannend omdat je nog nooit eerder een retreat hebt gevolgd, of twijfel je of dit retreat iets voor je is? Stuur gerust even een mailtje met je vragen naar hello@by-veda.com en vergeet niet ‘out of your comfortzone, that is where the magic happens’.

Nieuwsbrief

Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!