Boek een consult

Wil jij je weer fijn voelen in je eigen lichaam? Eindelijk die sluimerende klachten aanpakken en vol energie van het leven kunnen genieten? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je graag! Als Holistic Health & Lifestyle Coach kijk ik naar het totaalplaatje van jouw body, mind & soul. Je lichaam en mind zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat je eet heeft effect op hoe jij je voelt, maar dat werkt ook andersom. Je gedachten, emoties en stresslevels beïnvloeden bijvoorbeeld je spijsvertering en andere processen in je lichaam. Ik leer je daar alles over!

Jij bent uniek

Achter de laag van je fysieke lichaam en de stroom aan gedachten zit de echte jij, jouw soul. Dat wie jij echt bent. Ik help je dat stukje van jezelf te ontdekken en samen gaan we onderzoeken wat jouw unieke eigenschappen zijn. Iedereen is tenslotte verschillend en heeft dus ook iets anders nodig. We analyseren welke elementen het meest dominant zijn en hoe je jezelf beter in balans kan brengen met voeding & lifestyle. Daarbij combineren we de eeuwenoude kennis van Ayurveda met de moderne wetenschap en soms elementen uit Yoga Therapy. 

wat gaan we doen?

In een consult leer je:

Stap voor stap help ik je bewuste keuzes te maken en gezonde gewoonten te implementeren in jouw leven. Om daarmee het zelfhelende vermogen van je lijf optimaal te ondersteunen, je immuunsysteem een boost te geven, je spijsvertering te verbeteren en je energie optimaal te laten stromen.

hoe werkt het?

Voorafgaand aan je intake-consult ontvang je een uitgebreide vragenlijst en een online dagboek dat meer inzicht geeft in je eetgewoonten, nachtrust, energie, stress, dagritme, menstruatie, stoelgang en eventuele klachten.  Tijdens je intake-consult zoomen we verder in op je doelen, wensen en prioriteiten en krijg je direct simpele praktische tips die jou helpen in balans te blijven. Geen rigoureuze veranderingen daar houdt je lichaam namelijk helemaal niet zo van. En er is ook niks dat je nooit meer mag eten of doen.

We werken langzaam aan het vergroten van je eigen lichaamsbewustzijn en jouw ideale gewoonten als het om voeding, lifestyle en mindset gaat. Ik geef je niet alleen advies maar help je ook om nieuwe gewoonten daadwerkelijk te implementeren.  Ben je ook geïnteresseerd in yoga, of heb je al een BY VEDA membership? Kijk dan ook even naar het SHIFT membership, een traject van 6 maanden met een combinatie van Yoga & Ayurveda.

Ayurveda

Ayurveda is het zusje van yoga, een holistisch preventief gezondheidssysteem dat problemen aanpakt bij de kern. Deze ‘wisdom of life’ leert jou hoe je in balans kan blijven en klachten kan verminderen en vaak zelfs voorkomen. Ayurveda heeft al heel veel mensen geholpen met bijvoorbeeld menstruatieklachten, huidproblemen, het verbeteren van de spijsvertering en energielevels. Mentaal kan het je helpen steviger in je schoenen te staan en heftige emoties zoals woede of angst onder controle te krijgen. In deze video vertel ik je meer over Ayurveda!