Events

‘Nourish, Share, Inspire’ is mijn motto en met BY VEDA deel ik de duizenden jaren oude kennis van Yoga & Ayurveda met jou! Ik geef workshops waarin ik je leer hoe je beter naar de signalen van je lichaam kan luisteren en meer ‘in tune’ met de natuurlijke cyclus van de seizoenen kan leven. Daarnaast organiseer ik regelmatig pop-up yoga events samen met andere toffe teachers, studios en gave horecaconcepten. Hopelijk mogen we binnenkort onze agenda er weer bij pakken om nieuwe data te plannen! Niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwbrief en volg BY VEDA op Facebook en Instagram!

MamaGlow: Ayurveda X Motherhood

maandag 28 juni

Inzicht in de verschillende body- & mind types helpt niet alleen om jezelf maar ook om de mensen om je heen beter te begrijpen. Wil je weten welk body/mind-type bij jou dominant is, hoe je de elementen in je kindje(s) en/of partner kan herkennen en hoe voeding en lifestyle kunnen helpen om gezond te blijven?

Goed nieuws! Mama Glow en BY VEDA organiseren een online motherhood circle Ayurveda X Motherhood maandag 28 juni om 20.00 uur.

Tijdens de workshop Mama Glow circle Ayurveda X Motherhood:

  • Ontdek je jouw unieke body & mind type
  • Leer je de verschillende elementen in jouw kindje(s) te herkennen
  • Helpen praktische tips en tools je om klachten te voorkomen
  • Leer je wat jij en je kindje(s) beter wel/niet kunnen eten
  • Èn welke gewoonten helpen om in balans te blijven

Ticketprijs € 29,95