VORM:
Slow Flow

NIVEAU’S:
Alle niveau’s

DUUR:
12 minuten

DOSHAS:
Kapha (& Pitta)

SLOW FLOW: ENERGIZING KAPHA

Voel je je zwaar en kan je wel wat extra energie gebruiken? Deze korte energizing flow is een ideaal begin van je dag ! Ook als je maar weinig tijd hebt want de les duurt maar 12 minuten. Precies genoeg om je lichaam wakker te maken en de energie weer te laten stromen. Twist helpen afvalstoffen af te voeren en het wat hogere tempo geeft jouw Kapha dosha een klein duwtje in de rug.

Heb je nog nooit of niet zo vaak yoga gedaan? Dan gaat het misschien de eerste keer wat snel. Geen zorgen! Als je ‘m een paar keer hebt gedaan weet je wat er komt en kan je lekker mee in de flow. Het enige dat je nodig hebt is een yogamat en eventueel een opgerolde deken of meditatiekussen om op het einde op te zitten. Veel plezier!

MEER BY VEDA LESSEN?

Wil je meer BY VEDA lessen volgen? Met de kortingscode AYURVEDAPODCAST krijg je 50% korting op de eerste maand van je membership en kan je dus voor € 10 onbeperkt een maand lang alle online lessen volgen. Waar, wanneer en zo vaak als je wil! De lessen op het BY VEDA platform zijn ingedeeld naar de verschillende Ayurvedische doshas, zodat je op elk moment van de dag kan kiezen voor wat jij nodig hebt. Want jij bent uniek! Ik help je te luisteren naar de signalen van je lichaam en geef je praktische tips en tools op het gebied van voeding, gewoonten, mindset en energie. Niet alleen in de online lessen, maar ook in de wekelijkse online Q&A voor members (elke dinsdag om 20.00 uur).