Lieve vrienden en bekenden van Nicole,

Geheel onverwacht is onze lieve Nicole op dinsdag 27 december 2022 onwel geworden en bij de huisarts ingestort. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar ze kort daarna is overleden.

We zijn totaal in shock en hebben geen woorden voor de diepe droefenis die we voelen. De schok en het verdriet zijn onbeschrijflijk groot en alles is totaal onwerkelijk.

We zouden iedereen het liefst persoonlijk op de hoogte willen brengen, maar gezien Nicole’s grote schare vrienden is dit voor nu de snelste manier om jullie deelgenoot te maken van dit grote verdriet. Vergeef het ons.

Lieve, lieve Nicole, het is veel te vroeg om nu al afscheid van je te moeten nemen. De werkelijkheid is rauw en onrechtvaardig. Je bent veel te jong gestorven. Dat zou niet mogelijk mogen zijn. Zeker niet voor zo’n fijn en goed mens als jij. Je zachte aard, je liefde voor de mensen om je heen, de steun die je kon geven aan iedereen die het even nodig had, de ambitie die je had om de wereld voor iedereen nóg mooier te maken… wat heb je toch een onbeschrijfelijk mooie ziel en wat ben je toch een mooi mens.

We zullen je enorm missen, maar ook nog heel lang aan je blijven denken. Je hebt je sporen achtergelaten in onze levens Nicole. En daar zul je om herinnerd worden. Voor altijd.

Daar ga je, knapperd! Een nieuw avontuur tegemoet. We zullen je nooit vergeten… ❤️❤️❤️

Liefs,

Bart,
Antoon en Mientje
Raoul en Robert

Mocht je een persoonlijke boodschap hebben of steun willen betuigen, verwijzen wij je naar https://www.memori.nl/gedenkplaats/nicole-van-kempen/

Als eerbetoon aan Nicole blijven alle digitale lessen toegankelijk voor iedereen. Om dit mogelijk te maken, vragen wij om een kleine donatie zodat we de digitale kosten kunnen dekken.