INSTA-CURSUS: STAY GROUNDED IN FALL

AL MEER DAN 50 DEELNEMERS DOEN MEE! BEN JIJ ER OOK BIJ?

De dagen worden korter en de eerste blaadjes beginnen te verkleuren, fall is coming! Heb jij last van een opgeblazen buik? Een hoofd dat altijd AAN staat of ervaar je veel onrust en stress in je lijf? In de herfst wordt dat vaak nog een tikkeltje erger. En dat heeft er alles mee te maken dat de omschakeling van de seizoenen een verandering is voor je body en mind. Verandering kost energie en daarom is het extra belangrijk om jezelf zo goed mogelijk te ondersteunen.  

Wil jij in je eigen tempo meer leren over Ayurveda en de manier waarop je kan meebewegen met de flow van de seizoenen? Of wil je graag je spijsvertering ondersteunen en aan de slag met praktische tips en tools om je zenuwstelsel te kalmeren en stress beter te managen? Dan is deze instacursus voor jou!

WIL JIJ?

 • meer energie en je spijsvertering ondersteunen
 • afscheid nemen van afvalstoffen, een opgeblazen buik of extra vakantiekilo’s
 • leren hoe je wat vaker je hoofd ‘uit’ kan zetten
 • je verdiepen in Ayurveda en de flow van de seizoenen
 • rituelen, gewoonten en routines ontwikkelen die werken voor jou
 • stress de baas worden en je zenuwstelsel ondersteunen
 • je energiek voelen en tegelijkertijd kalmte en rust ervaren in jezelf
 • recepten, yogalessen en ademhalingsoefeningen gericht op de herfst
 • samen detoxen op een manier die bij jou past
 • 24/7 persoonlijke begeleiding via email & live Q&A’s

HOE WERKT HET?

Via een besloten instagram-account krijg je 15 dagen lang dagelijks inspiratie en tips voor de herfst. Ik help je om je spijsvertering te ondersteunen en je zenuwstelsel te kalmeren met sweet, juicy en grounding herfstrecepten, yogalessen, ademhalingsoefeningen, journalopdrachten en selfcaretips. Denk aan verwarmende ontbijtjes, ontspannen yoga nidra sessies om beter te slapen en yinhoudingen en ademhalingsoefeningen om je Vagus Nerve weer in vorm te brengen (de belangrijkste zenuw en de schakelaar tussen je fight-or-flight en je rest- en digest modus). Zodat jij een toolbox ontwikkelt waarmee je zelf de touwtjes in handen kan nemen als je merkt dat je uit balans raakt of als de stress jou de baas wordt.

Weinig tijd? No worries! Je hebt tot eind november toegang tot het account, dus je hoeft niet alle dagen ineens te volgen en je kan ook later starten! Begin oktober ontvang je de e-guide met info & recepten, die kan je volgend jaar weer opnieuw jaar gebruiken (hieronder een kleine preview van de vorige editie)! 

REVIEWS EERDERE DEELNEMERS

HERFST-DETOX OP JOUW MANIER

 

De wisseling van de seizoenen is een periode van verandering en je kan body & mind daarin optimaal te ondersteunen door te kiezen voor licht verteerbare maar voedende maaltijden. Niet helemaal toevallig dat het traditioneel in Ayurveda ook de tijd is voor een herfst-detox en die kan jij helemaal doen op jouw manier. Want jij bent uniek en ik help je te ontdekken wat het beste werkt voor jou. Deze detox is heel anders dan een lente-detox, meer voedend en meer grounding. Misschien ga jij voor de traditionele ayurvedische detox waarbij je 3 dagen een lekkere grounding kitchari van rijst, gele mungbonen en wortelgroenten eet met een opbouw- en afbouwfase van elk 3 dagen. Maar je kan ook simpelweg wat vaker kiezen voor de lekkere herfst recepten die ik met je ga delen, of maak foodupgrades om jouw maaltijden wat meer herfst-proof te maken

 

VOOR WIE?

Voor iedereen! Een traditionele Ayurvedische detox wordt afgeraden als je zwanger bent, borstvoeding geeft of heel veel stress ervaart. Maar in deze insta-cursus leer je juist op een hele voedzame en grounding manier te detoxen. Een manier die Vata dosha in balans brengt. Je krijgt (selfcare)tips en tools om stress te managen en je zenuwstelsel te ondersteunen. Jij gaat je eigen toolbox ontwikkelen met recepten, selfcare rituelen en yogalessen die jou ondersteunen, want daar help ik je mee!

WHAT'S IN IT?

Deze uitgebreide insta-cursus zit bomvol inspiratie:

 • 15 dagen lang en tips & tools voor de herfst
 • Ayurvedisch detoxen op een manier die bij jou past
 • 20+ (detox)recepten voor de herfst 
 • Yogalessen, meditaties en ademhalingsoefeningen die je tot eind november elke dag kan volgen
 • Selfcare tips, rituelen en journalopdrachten voor de herfst
 • Live Masterclass ‘Stay Grounded in fall’ op vrijdag 30 september (met replay)
 • 6 live Q&A’s op dinsdag en donderdagen om 20.00 uur
 • 24/7 persoonlijke begeleiding via email en privé-berichtjes
 • tot eind november toegang tot alle content
 • Stay grounded in fall E-book met uitleg en recepten die je elk jaar opnieuw kan gebruiken.

Investering in jezelf
De early bird tickets zijn uitverkocht en er doen al 50 deelnemers mee! De reguliere prijs is € 69, maar members krijgen 50% korting! Dus wil jij extra voordelig mee doen? Meld je vandaag nog aan als  member en mail naar hello@by-veda.com voor jouw unieke kortingscode)!

Nieuwsbrief

Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!