HALF-DAY RETREAT INTENTIONS

VRIJDAG 6 JANUARI | BY VEDA

Wat zou jij wensen ‘if money didn’t matter?’, als je niet zou kunnen falen, als je je niet zou laten tegenhouden door de meningen van anderen of door je eigen (beperkende) overtuigingen? Wat zijn jouw dromen en intenties voor 2023? Grote of kleine dingen die je anders zou willen doen, stappen die je in het nieuwe jaar wil zetten. Of misschien weet je helemaal niet wat je wil en is dat juist je doel, erachter komen welke richting jij op mag gaan, ontdekken hoe jij je hart nog meer kan gaan volgen, hoe jij nog meer jezelf kan zijn of nog beter kan luisteren naar de signalen van je lichaam voor een happy & healthy body, mind & soul. 

Het begin van het jaar is een mooi moment om daar bij stil te staan en dat doen we samen in dit half-day retreat. Want je weet dit waarschijnlijk allemaal wel, maar de kans is groot dat het er weer niet van komt als je daar niet bewust tijd en ruimte voor blokt. Of dat je merkt dat je toch snel intenties zet vanuit je hoofd en moeite hebt om een laagje dieper te komen en te onderzoeken welke wensen en dromen er echt diep van binnen komen vanuit je hart. 

Locatie: Studio BY VEDA in Eindhoven

PROGRAMMA

10.00 uur ontvangst met thee / havercappuccino
10.30 uur opening
11.00 uur Slow Flow & Yin yoga
12.00 uur vegan lunch van mama Terra
13.00 uur Meditatie & Moodboards
14.00 uur Yoga Nidra & Journalopdrachten
15.00 uur einde retreat

ONTVANGST
Je bent vanaf 10.00 uur welkom voor een kop thee of havercappuccino met iets lekkers om even lekker rustig deze dag te beginnen. Maak kennis te maken met andere deelnemers of om jezelf gewoon wat tijd te gunnen om al lekker te nestelen.
OPENING
Na een korte opening vertel ik je meer over de opzet van het retreat & over het werken met intenties en volgen van je ‘Dharma’. Met praktische tips en voorbeelden die jou hopelijk inspireren om met jouw dromen en doelen aan de slag te gaan.
SLOW FLOW & YIN YOGA
We beginnen met beweging, om ruimte te maken en los te laten wat vast zit. Na een zachte flow vertragen we in rustige yin houdingen je vanuit ontspanning en de verbinding met je hart gaat onderzoeken waar jij echt blij van wordt en de eerste stappen gaat zetten om jou wensen en dromen voor 2023 uit te laten komen.
VEGAN LUNCH
De health chefs van Mama Terra verzorgen een heerlijke gezonde vegan lunch. Die is standaard vegan, lactosevrij, zonder tarwe en gemaakt met liefde en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Heb je andere dieetwensen? Stuur dan een email naar hello@by-veda.com om te overleggen wat er mogelijk is.
MEDITATIE & MOODBOARDS
Na een korte meditatie om je aandacht weer even bij jezelf te brengen en je intenties voor 2023, ga jij je dromen en intenties visueel maken in een moodboard. Lekker even creatief bezig zijn… tekenen, knippen, plakken en jezelf intuïtief laten inspireren.
YOGA NIDRA & JOURNALLING
We sluiten af met een fijne Yoga Nidra sessie om je nog dieper in ontspanning te brengen. In een staat van diepe ontspanning kan je namelijk de verbinding met je onderbewustzijn maken, de plek waar overtuigingen zijn opgeslagen en waar we in deze sessie zaadjes gaan planten om jouw dromen en wensen uit te laten komen. Een aantal journalopdrachten gaat je helpen om je intenties ook echt uit te laten komen.
Previous
Next