LIVE Q&A: ELKE DINSDAG OM 20.00 UUR

LET OP:
op 13, 20 en 27 juli even geen Q&A (vanwege operatie), maar  heb je tussentijds vragen, stuur me dan een mailtje of berichtje!

Zeker als je nog nooit yoga hebt gedaan of last hebt van een blessure kan het fijn zijn als iemand even met je meekijkt in sommige yogahoudingen. Daarom is er elke dinsdagavond een live online Q&A!

Via Zoom beantwoord ik al je vragen en kan ik online met je meekijken en advies geven over de manier waarop je houdingen aan kan passen die lastig voor je zijn of die niet OK voelen. Het is tenslotte belangrijk dat je de lessen helemaal veilig kan volgen en de lessen en houdingen doet die bij jou passen.

De live Q&A is ook een fijne manier om even persoonlijk te connecten. Ook als je nog geen lid bent en meer wil weten oven het BY VEDA platform, yoga, ayurveda of de lessen ben je van harte welkom. Pak een theetje en schuif gezellig aan, aanmelden hoeft niet maar je kan je vragen eventueel van te voren alvast mailen naar hello@by-veda.com

LOGIN GEGEVENS

Ga naar www.zoom.us klik op ‘JOIN A MEETING’ en vul de meeting ID in: 882 2704 7124 deze link kan je elke week gebruiken en een wachtwoord is niet nodig. Òf nog makkelijker klik vlak voor de live Q&A begint op onderstaande knop!