ELKE DINSDAG OM 20.00 uur LIVE Q&A

Als je nog nooit yoga hebt gedaan of last hebt van een blessure kan het fijn zijn als iemand even met je meekijkt in sommige yogahoudingen. Misschien wil je weten welke les op dit moment het beste bij je past of heb je vragen over Ayurveda? Ik help je graag! Daarom is er elke dinsdagavond een live online Q&A om 20.00 uur!

JOUW YOGA &AYURVEDA SPREEKUUR

In de Live Q&A  beantwoord ik al je vragen over Ayurveda, van voeding tot lifestylehacks en van tot kruiden die je voor verschillende klachten kan gebruiken. Online kan ik ook met je meekijken en advies geven over de manier waarop je houdingen aan kan passen die lastig voor je zijn of die niet OK voelen. Het is tenslotte belangrijk dat je de lessen helemaal veilig kan volgen en de lessen en houdingen doet die passen bij jou!

LOGIN

Voor de live Q&A maken we gebruik van Whereby, dat werkt eigenlijk hetzelfde als ZOOM, maar dan met een fijnere interface en betere beeldkwaliteit. Aanmelden is niet nodig en je hoeft niks te installeren. Ga lekker zitten, pak een theetje er bij en klik vlak voor de live Q&A begint op onderstaande knop! That’s all! Leuk als je een keer aanhaakt!