Membership

Word jij overdonderd door alle hypes van intermittent fasten tot ijsbaden en van sapkuurtjes tot miracle mornings en zie jij door de bomen het bos niet meer? Ik help je te ontdekken wat past bij jou!

Je weet wel dat je beter voor jezelf zou moeten of eigenlijk vooral zou willen zorgen, maar op de een of andere manier lukt dat steeds niet.

Of hou je het een tijdje vol en verval je dan toch weer in gewoontes waar je eigenlijk liever afscheid van wil nemen. Te hard werken, te streng zijn voor jezelf of juist weer de hele avond met een reep Tony Chocolonely op de bank Netflixen of op je telefoon scrollen terwijl je die tijd liever anders had willen besteden. Een fijne wandeling, ontspannen yogales of een gezonde maaltijd preppen voor morgen. Het ding is… je wil dat allemaal wel, maar je hebt er de energie niet voor of je hebt gewoon behoefte aan een klein duwtje in de rug. Geen zorgen, ik help je graag!

I feel you

Helemaal niet zo gek dat het soms niet lukt! Je wil graag alles goed doen, je werk, het huishouden, gezond eten, voldoende bewegen, een toffe vriendin zijn en er ook nog een beetje goed uit zien. En dat kan best wel een struggle zijn. Plof jij regelmatig met een flinke portie schuldgevoel en een kant-en-klaar maaltijd op de bank of val je misschien net iets te boos uit naar je kids of partner waarbij je dingen zegt waar je later weer spijt van hebt? I feel you!

Ik weet hoe het is om veel ballen hoog te houden, in veeleisende banen en als (startende) ondernemer. En dat is niet altijd makkelijk. Het gevoel om niet goed genoeg te zijn, onzekerheid, schuldgevoel, jezelf enorm voorbijlopen, de kunst om ècht tijd maken voor jezelf te maken en voor de dingen waar jij energie van krijgt. En precies daarom heb ik het BY VEDA platform ontwikkeld! Jouw toolbox die zorgt dat het nu wèl gaat lukken.

"IF YOU LISTEN TO YOUR BODY WHEN IT WHISPERS IT NEVER HAS TO SCREAM"

online membership

Vanaf 15 januari 2023 €29,-
20 per maand
  • Tools voor minder stress en meer energie
  • Wekelijkse inspirerende live sessies
  • Meer dan 50 online yogalessen, meditaties, yoga nidra sessies en talks
  • Connect met een fijne community
  • 50% korting op insta-cursussen

Word BY VEDA member!

Word jij overdonderd door alle hypes van intermittent fasten tot ijsbaden en van sapkuurtjes tot miracle mornings en zie jij door de bomen het bos niet meer? Ik help je te ontdekken wat past bij jou! 24/7 staat er een platform voor je klaar dat je meer leert over Ayurveda, selfcare rituelen en je eigen body & mind en dat je tools geeft in de vorm van meer dan 50 yogalessen, meditaties, yoga nidra sessies en ademhalingsoefeningen. Extra lange lessen maar ook korte oefeningen die je in 5 minuten het gevoel geven dat je de hele wereld (weer) aan kan.

Voor € 20 per maand krijg jij toegang tot dit platform èn de wekelijkse live sessies die je steeds weer inspiratie geven rondom thema’s als de vrouwelijke cyclus, stressmanagement, leven met de flow van de seizoenen, voeding en kruiden en de verbinding met je intuïtie. En ook hèt moment voor al je vragen. Zet jij de eerste stap naar een happy & healthy body, mind & soul?

(Ook) lessen volgen in de studio?

Word jij overdonderd door alle hypes van intermittent fasten tot ijsbaden en van sapkuurtjes tot miracle mornings en zie jij door de bomen het bos niet meer? Ik help je te ontdekken wat past bij jou! 24/7 staat er een platform voor je klaar dat je meer leert over Ayurveda, selfcare rituelen en je eigen body & mind en dat je tools geeft in de vorm van meer dan 50 yogalessen, meditaties, yoga nidra sessies en ademhalingsoefeningen. Extra lange lessen maar ook korte oefeningen die je in 5 minuten het gevoel geven dat je de hele wereld (weer) aan kan.

Word de expert van je eigen body & mind!

Je gaat als BY VEDA member je eigen toolbox ontwikkelen. Gewoonten, rituelen en praktische (selfcare) tips en tricks. Zodat jij weet aan welke knoppen je kan draaien en vol energie, met nog meer zelfvertrouwen en zonder klachten kan genieten van al het moois dat het leven je te bieden heeft. Kennis en tools waarmee je niet alleen jezelf maar ook de mensen om je heen kan helpen. Dat is ook precies de reden dat er zoveel yoga teachers en coaches member zijn van het BY VEDA platform.

deze members gingen je voor!

Nu lukt het wel! Kleine stapjes…

Je hebt vast al meer pogingen gedaan om je leven anders in te richten, om beter voor jezelf te zorgen… waarom zou het nu dan ineens wel lukken? Omdat ik je help! Je hoeft het niet alleen te doen en het hoeft niet rigoureus, de magic zit ’m juist in kleine stapjes! Even die meditatie of ademhalingsoefening van 5 minuten, die paar stretches op je yogamat aan het begin van je dag of heel even niks om in te checken bij jezelf. Soms wil je gewoon even met iemand sparren om juiste keuzes maken als het om voeding of gewoonten gaat. Samen een gezond gerecht maken in 1 van de live kookworkshops of herinnerd worden aan jouw intentie voor de nieuwe maan. Ik weet uit eigen ervaring en die van mijn coachees dat kleine veranderingen vaak een heel groot effect hebben en daar help ik je graag mee! Welke eerste stap zet jij vandaag?

Honderden vrouwen mocht ik al helpen

Al meer dan 10 jaar hou ik me bezig met gezonde voeding en de zoektocht naar rituelen en gewoonten die mijn body & mind ondersteunen. Om mijn hart te volgen, nog beter naar de taal van mijn lichaam, mind en intuïtie te luisteren en om balans te vinden. Balans tussen het waarmaken van mijn dromen, goed voor mezelf zorgen en genieten van het leven.  

De afgelopen jaren heb ik al honderden vrouwen (en een paar mannen) mogen helpen om precies ook dat te doen. Geen rigoureuze veranderingen maar ontdekken wat werkt voor jou. Heb ik alle wijsheid dan in pacht? Maar alles wat ik wèl weet deel ik met heel veel liefde en enthousiasme met jou! Technieken uit de inmiddels duizenden uren dat ik Ayurveda, Yoga en Yoga Therapie heb gestudeerd, ervaringen van de coachees die ik de afgelopen jaren mocht begeleiden, mijn skills als health chef en kleine life-hacks en gewoonten die mij helpen en waar jij wellicht ook baat bij hebt.