AYURVEDA ONE-DAY-RETREAT

DE-STRESS & RECHARGE

ZONDAG 11 SEPTEMBER 2022
DE HOORNEBOEG (HILVERSUM)

 

Op de mooiste retreatlocatie van Nederland, midden in de natuur, aan de rand van de Hilversumse hei. Een dag helemaal voor jezelf! Onthaasten, jezelf laten inspireren en opladen zodat jij weer kan stralen. Je leert meer over Ayurveda en de herfst, je krijgt praktische tips en tools om jouw Vata in balans te houden en handvaten om stress beter te managen. Je hoeft even voor niemand te zorgen en niks te doen. Hier wordt er voor jou gezorgd! Ontspannen yogalessen, healthy snacks, inspirerende workshops, een heerlijke vegetarische Ayurvedische lunch en goed gevulde goodiebag. Gun jij jezelf deze heerlijke dag?

Dit one day retreat is uitverkocht, maar je kan je aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er een plekje vrij komen dan ontvang je een berichtje!

PROGRAMMA

09.30     ontvangst met thee, havercappuccino’s en iets lekkers
10.00     opening en kennismaking
10.30     talk ayurveda & de herfst
11.45     juicy grounding slow flow
13.00     ayurvedische lunch & een wandeling over de hei
14.30     workshop ‘dive inward’ met adem & journalopdrachten
15.30     recharging Yin & Nidra
17.00     afsluiting

Previous
Next

OVER NICOLE

Als Holistisch Health Coach & Yoga Teacher help ik je te luisteren naar de signalen van je lichaam. Want ‘if you listen to your body when it whispers, it never has to scream’. Ik geloof erin dat jij diep van binnen precies weet wat je nodig hebt, maar dat je daar soms ook gewoon even een klein beetje hulp bij kan gebruiken. Ik help je om op jezelf te vertrouwen, je te verbinden met je intuïtie en je eigen toolbox te ontwikkelen die jou helpt het optimale uit jezelf te halen.

 

LOCATIE

De prachtige buitenplaats De Hoorneboeg ligt midden in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei. Een schitterend landgoed van 13 hectare met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. We verblijven deze dag op één van de meest stille plekjes ‘In de Luwte’. Een prachtige plek met een fijne serre en een lichte yogaruimte met tuindeuren die we bij mooi weer lekker open kunnen zetten.

Het adres is: Hoorneboeg 5 in Hilversum

VOOR WIE?

Voor iedereen die wel even een break kan gebruiken, mèt en zonder yoga-ervaring, of je nou nieuw bent in de wereld van Ayurveda of je er misschien al wat meer in hebt verdiept. 

Voor iedereen die meer wil leren over Ayurveda en behoefte heeft om even lekker op te laden op een magische plek midden in de natuur. Even voor niemand zorgen, hier wordt voor jou gezorgd!


WIL JIJ?

  • Een diepere verbinding met jezelf
  • Een ontspannen body & mind vol nieuwe energie
  • Praktische tips en tools voor meer balans
  • Handvaten om met beter met stress om te gaan
  • Een goodiebag vol tools voor meer ontspanning
  • Een glimlach en fijne herinnering aan een dag die misschien wel life-changing gaat zijn

TWIJFEL JE?


Misschien vind je het super spannend omdat je nog nooit eerder een retreat hebt gevolgd, of twijfel je of dit retreat iets voor je is? Stuur gerust even een mailtje met je vragen naar hello@by-veda.com en vergeet niet ‘out of your comfortzone, that is where the magic happens’.

Nieuwsbrief

Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!