VORM:
Slow Flow

NIVEAU’S:
Alle niveau’s

DUUR:
62 minuten

DOSHAS:
Vata & Pitta

SLOW GROUNDING FLOW

In onrustige en stressvolle periodes heb je extra grounding en juiciness nodig om Vata dosha in balans te houden. In deze les aandacht voor stabiliteit en je heupen, die een belangrijke link hebben met Vata dosha. Veel connectie met de vloer zorgt voor extra grounding en rust in je hoofd. Wil je muziek tijdens de les? Zet dan deze Spotify Playlist aan zodra de les begint!

WAT HEB JE NODIG?

In principe heb je voor Yoga Nidra niks nodig, alleen een fijn plekje waar je niet gestoord wordt en comfortabel kan liggen. Op je yogamat, een zacht vloerkleed, je bed of de bank. Je kan het jezelf extra comfortabel maken met een dun kussen onder je hoofd en een opgerolde deken of bolster onder je knieën. Een oogkussentje kan helpen om je ogen nog meer te ontspannen en jezelf helemaal af te sluiten. Omdat Yoga Nidra je heel diep laat ontspannen daalt je lichaamstemperatuur, zorg er dus voor dat je warm blijft, met een dikke sokken, een warm vest of een deken over je heen. Voor extra grounding kan je een zitkussen of warme kruik op je buik plaatsen.

word member

Wil je ook alle andere lessen op het BY VEDA platform volgen? Goed nieuws!
Als deelnemer van de Rock Your World  challenge krijg je 50% korting op de eerste maand van je membership met de kortingscode: YOGAROCKS

Nieuwsbrief

Niks missen? Laat je email adres achter en je blijft op de hoogte van alle workshops, retreats en meer!