GET READY FOR SPRING

DETOX-RETREAT

17-19 februari 2023
DE HOORNEBOEG (HILVERSUM)Op de mooiste retreatlocatie van Nederland midden in de natuur aan de rand van de Hilversumse hei. Drie dagen lang écht tijd voor jou! Maak weer verbinding met je lichaam, reset je spijsvertering en vind rust en ontspanning zodat jij opgeladen en vol energie weer kan stralen. Laat je inspireren in workshopsessies, geniet van de sauna, nestel je bij het haardvuur met een fijn boek of maak een wandeling over de hei, maar doe vooral waar jij behoefte aan hebt.

DETOX VOOR JE BODY & MIND!

De lente is de tijd voor de voorjaarsschoonmaak, niet alleen van je huis maar ook van je lijf om de ‘zwaarte’ van de winter achter je te laten. We hebben aan het einde van de winter vaak wat minder energie, meer moeite om in beweging te komen en voelen ons ook fysiek en mentaal soms wat zwaarder. Terwijl de lente juist vraagt om meer in actie te komen, om te groeien en bloeien.


Traditioneel is de lente in Ayurveda daarom hèt moment voor een lente-detox en daar gaan we je in dit retreat op voorbereiden. En niet alleen in Ayurveda, ook in Nederland werd er traditioneel 40 dagen gevast na de carnaval (en laat die nou precies dit weekend beginnen). Dit retreat is een detox voor je body en mind. Je krijgt een uitgebreid E-book (van meer dan 120 pagina’s) met recepten voor de lente, toegang tot de ‘Get ready for spring’ instacursus èn een detox-box waarmee je direct na het retreat zelfs een Ayurvedische detox 3-daagse kan volgen.

PROGRAMMA

Het programma start op vrijdag 17 februari om 14.30 met ontvangst en iets lekkers en op zondag is het rond 16.00 tijd voor afscheid. Het hele weekend lang word je verwend met Ayurvedische vegan maaltijden, yogalessen en inspirerende workshops van verschillende teachers. En niks moet alles mag, dus wil jij lekker een keer uitslapen, dan sla je gewoon een lesje over.

Meer details over het programma volgen begin december!

REVIEWS EERDERE RETREAT-DEELNEMERS:
"Ik heb heel veel nieuws gehoord en geleerd, maar de yogales van Nicole over de inner critic blijft resoneren. Ik heb genoten van het eten en de invloed die goede voeding, warme lunch en eten met rust neem ik mee. Het was een heerlijk warm bad in prachtige omgeving om weer helemaal op te laden. Een heerlijk moment om op te laden voor het staartje van de winter."
REVIEWS EERDERE RETREAT-DEELNEMERS:
"Dit one-day retreat voelde aan als een hele week vakantie, reserveer voor mij maar alvast een plekje voor het weekendretreat in februari"
REVIEWS EERDERE RETREAT-DEELNEMERS:
"Ik voel en een ander mens sinds ik terug ben, dat gun ik iedereen."
Previous
Next

OVER NICOLE

Als Holistisch Health Coach & Yoga Teacher help ik je te luisteren naar de signalen van je lichaam. Want ‘if you listen to your body when it whispers, it never has to scream’. Ik geloof erin dat jij diep van binnen precies weet wat je nodig hebt, maar dat je daar soms ook gewoon even een klein beetje hulp bij kan gebruiken. Ik help je om op jezelf te vertrouwen, je te verbinden met je intuïtie en je eigen toolbox te ontwikkelen die jou helpt het optimale uit jezelf te halen.

 

LOCATIE & OPTIES

De prachtige buitenplaats De Hoorneboeg ligt midden in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei. Een schitterend landgoed van 13 hectare met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. We verblijven Dit weekend ‘Aan de hei’ een prachtige plek met een prachtige yogaruimte, 2 woonkamers met elk hun eigen houtkachel om heerlijk een boekje te lezen èn een sauna en relaxruimte waar je de hele dag gebruik van kan maken. We slapen in en luxe 1 en 2 persoonskamers met allemaal een eigen badkamer. Boek nu je plekje met € 100 early bird korting! 

gedeelde 2 persoonskamer € 695 pp
(reguliere prijs € 795)

privé 1 persoonskamer €845 pp
(reguliere prijs € 945)

Het adres is: Hoorneboeg 5 in Hilversum

VOOR WIE?

Voor iedereen die wel even een break kan gebruiken, mèt en zonder yoga-ervaring, of je nou nieuw bent in de wereld van Ayurveda of je er misschien al wat meer in hebt verdiept. 

Dit retreat is voor jou als je behoefte hebt aan een detox voor je body en mind en lekker op wil laden op een magische plek midden in de natuur. Even voor niemand zorgen, hier wordt voor jou gezorgd!

 

WIL JIJ?

  • Een weekend lang doen waar jij blij van wordt
  • Beter voor jezelf zorgen en even helemaal opladen
  • Een ontspannen body & mind vol nieuwe energie
  • Praktische tips en tools voor meer balans
  • Een detox-box, instacursus & E-guide om een 3-daagse Ayurvedische lente-detox te volgen na afloop van het retreat (ter waarde van € 99)
  • Een glimlach en fijne herinnering aan een dag die misschien wel life-changing gaat zijn

TWIJFEL JE?


Misschien vind je het super spannend omdat je nog nooit eerder een retreat hebt gevolgd, of twijfel je of dit retreat iets voor je is? Stuur gerust even een mailtje met je vragen naar hello@by-veda.com en vergeet niet ‘out of your comfortzone, that is where the magic happens’.