YOGA & CERAMICS ONE DAY RETREAT

ZONDAG 22 JANUARI | BY VEDA X STUDIO BLOEI


Deze dag staat in het teken van het aarde element en ‘playfullness’. Je mag spelen, creëren en onderzoeken terwijl je de verbinding maakt met je lichaam.

Na een grounding Yoga les met zachte vloeiende bewegingen (ook geschikt voor beginners) en een heerlijke maaltijd gaan we aan de slag met onze handen. Laat je creativiteit stromen en kom helemaal in je lichaam tijdens de keramiek workshop. Handvorm je nieuwe favoriete kop, pitch een kommetje voor op je altaartje en boetseer een kandelaar van klei. 

Alles jouw items worden voor je afgewerkt en geglazuurd in het atelier van Studio Bloei en na 3 weken kan je je creaties komen ophalen. We sluiten af met een heerlijke nidra sessie voor nog meer grounding. 

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Studio BY VEDA in Eindhoven

PROGRAMMA

10.00 uur   ontvangst met lekkers
10.30 uur   opening
11.00 uur   grounding yoga les
12.30 uur   vegan lunch van mama Terra
14.00 uur   Workshop handbuilding
16.30 uur   Yoga Nidra
17.00 uur  Sweet Goodbye & Goodiebag

ONTVANGST
Je bent vanaf 10.00 uur welkom voor een kop thee of havercappuccino met iets lekkers om even lekker rustig deze dag te beginnen. Maak kennis te maken met andere deelnemers of om jezelf gewoon wat tijd te gunnen om al lekker te nestelen.
OPENING
Na een korte opening vertellen we je meer over het retreat & het aarde element waar we deze dag mee gaan werken. Met praktische tips voor meer rust en grounding.
GROUNDING YOGA
Deze grounding yoga les staat net als de rest van de dag in het teken van het aarde element en 'playfullness'. Je mag spelen, creëren en onderzoeken terwijl je de verbinding maakt met je lichaam. Zachte vloeiende bewegingen helpen je creatieve flow te stimuleren. De yogales is ook geschikt voor beginners!
VEGAN LUNCH
De health chefs van Mama Terra verzorgen een heerlijke gezonde vegan lunch. Die is standaard vegan, lactosevrij, zonder tarwe en gemaakt met liefde en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Heb je andere dieetwensen? Stuur dan een email naar hello@by-veda.com om te overleggen wat er mogelijk is.
WORKSHOP HANDBUILDING
In deze workshop leer je hoe je met verschillende handbuilding technieken de mooiste creaties maakt van keramiek. Je gaat je eigen toolkit maken die je helpt om tot rust te komen en een moment voor jezelf te creëren. Handbuild je nieuwe favoriete kop, een kommetje voor op je altaartje en een waxine-lichthouder of kandelaar van klei. Alles wordt professioneel voor je geglazuurd en gebakken en na 3 weken kan je je creaties ophalen.
YOGA NIDRA & SWEET GOOD BYE
We sluiten af met een fijne Yoga Nidra sessie om je nog dieper in ontspanning te brengen en te grounden. Rond 17.oo uur is het tijd voor sweet goodbye's mèt een leuke goodiebag.
Previous
Next