Online lessen

Of je nu gaat voor een gezond lichaam, rust in je hoofd of meer energie… yoga & ayurveda helpen jou om je nog beter te voelen! Dus waar wacht je nog op? Op het BY VEDA platform vind je online yogalessen voor elk niveau en elk moment van de dag. Yin Yoga en Yoga Nidra voor meer ontspanning, maar ook Slow Flow voor als je liever wat actiever maar toch in zachtheid wil bewegen. En dat kan allemaal gewoon vanuit je eigen woon-of slaapkamer! Waar, wanneer en hoe vaak jij wil! Elke maand worden er nieuwe lessen en ayurveda talks toegevoegd aan het platform en een deel daarvan is gratis te volgen. Leuk als je mee doet!

over nicole

Als Holistisch Health Coach & Yoga Teacher vind ik de connectie tussen body & mind super interessant. De afgelopen jaren heb ik daarom veel geleerd over Ayurveda & Yoga Therapie en met heel veel liefde en plezier leer ik je daar meer over! Ik werk graag met thema’s, hou van creatieve vloeiende flows, stem mijn lessen af op de ritmes van de natuur (zoals de seizoenen en de cyclus van de maan) en stop regelmatig een vleugje Ayurveda in mijn lessen.

membership

Voor € 20 per maand heb je 24/7 onbeperkt toegang tot alle lessen op het platform. Kies welk membership bij jou past of probeer eerst één van de gratis online lessen.

verschillende vormen

Op het online platvorm vind je online yogalessen voor elk niveau en elk moment van de dag! Begin je dag met een Slow Flow les om je lichaam wakker te maken, voor meer kracht, flexibiliteit en energie. Juist behoefte aan meer rust? Ga dan lekker liggen en luister naar een Yoga Nidra sessie om op te laden, heel diep te ontspannen en beter te kunnen luisteren naar je intuïtie. Yin Yoga zit er een beetje tussen in, rustige bewegingen worden een paar minuten vastgehouden voor soepele gewrichten, een kalme mind en een sterk immuunsysteem. Een fijne manier om je dag af te sluiten en alle stress uit je lichaam te laten glijden!

SLOW FLOW

Klik hier om alle video's over
slow flow te bekijken.

YIN YOGA

Klik hier om alle video's over
yin yoga te bekijken.

TALKS

Klik hier om alle talks
te bekijken.

YOGA NIDRA

Klik hier om alle video's over
yoga nidra te bekijken.

GRATIS LESSEN

Een aantal van de BY VEDA lessen volg je helemaal gratis! Op deze manier kan je vrijblijvend proberen hoe de lessen bevallen, voordat je een abonnement af sluit. Of misschien heb je simpelweg gewoon (even) geen budget voor een betaald lidmaatschap. Geen zorgen, we got you covered! Wij geloven er namelijk in dat yoga de wereld net even een stukje beter en leuker maakt en daaraan dragen wij graag ons steentje bij! Dus doe deze lessen zo vaak als je wil, heel veel plezier!

YOGA VOOR JOUW DOSHA

Net als alles om je heen besta jij uit 5 elementen: aarde, water, vuur, wind en ruimte. De verhouding van deze elementen is voor iedereen anders, we zijn tenslotte allemaal verschillend, dus hebben ook allemaal een andere aanpak nodig. En dat geldt ook voor je yoga practice! De lessen van BY VEDA zijn daarom ingedeeld per body/mind type, ook wel dosha genoemd. Kies voor Vata, Pitta of Kapha om meer te weten te komen over de verschillende doshas en op welke manier de verschillende yoga jou precies kunnen brengen wat jij nodig hebt! Benieuwd welk dosha op dit moment in jouw lichaam en mind de overhand heeft of misschien zelfs een disbalans veroorzaakt?

GEEN "ONE SIZE FITS ALL"

Iedereen is uniek en daarom zorg ik ervoor dat je houdingen aan kan passen aan wat jij op dat moment nodig hebt. Liever echt helemaal inzoomen op wat jou uniek maakt? Kies dan (eerst) voor een privé-yoga sessie, eventueel in combinatie met een Ayurvedisch consult. Dan staan we uitgebreid stil bij jouw doelen, bijzonderheden en eventuele blessures. We kijken samen welke vorm van yoga jouw lichaam het beste ondersteunt en hoe je houdingen eventueel aan kan passen. Òf kies voor het SHIFT-membership een intensief traject van 12 maanden waarin je online yogalessen en ayurveda talks combineert met 1-op-1 begeleiding.

WEKELIJKSE LIVE Q&A

Elke dinsdag om 20.00 uur is er een live Q&A. Hèt wekelijkse moment voor al jouw vragen, het online Yoga & Ayurveda spreekuur! Dus struggle je met een bepaalde beweging, wil je weten hoe je een houding aanpast aan jouw specifieke situatie of blessure, heb je een vraag over Ayurveda of heb je gewoon even behoefte aan face-to-face contact? Ik help je graag! Pak een kop thee erbij en schuif gezellig aan! Ook fijn om even met mede-yogi’s te connecten! Meer info over de live Q&A.  Uiteraard mag je me ook altijd mailen of stuur een berichtje sturen via what’s App of Instagram!